Home Produktanmeldelser Australian Bodycare Rescue Cream

Australian Bodycare Rescue Cream

0
Australian Bodycare Rescue Cream

Australian Bodycare Rescue Cream

6.5

Effektivitet


7.0/10

Tid før resultat


6.0/10

Fugtbevaring


5.0/10

Pris


8.0/10


Produktbeskrivelse

Australian Bodycare Rescue Cream er en specielt udviklet til kroppens udsatte steder – dvs. hudområderne mellem ballerne, i armhulerne, mellem lårene, i knæhaserne o.lign., hvor der ofte opstår gnidning og dermed hudirritation. Produktets fulde navn er “Australian Bodycare Rescue Cream – Skin Fold Protection”, hvilket understreger dens anvendelsesområder.

 

Virkning

Cremen har en særlig sammensætning af olier og mælkesyreestere, der bidrager til at holde huden tør og sund, samtidig med at irritation forebygges. Mælkesyreestere har en antiseptisk virkning, hvilket i kombination med den milde creme, har en plejende effekt på hud, hvor irritation allerede er opstået. Cremen indeholder ingen former for parfume eller parabener.

Herudover er den vandafvisende og virker derved grundliggende på samme måde som barrierecreme (dvs. en creme, der holder på fugten, samtidig med at den beskytter huden mod påvirkninger udefra).

 

Anvendelse

Australian Bodycare Rescue Cream kan anvendes på alle steder, hvor hudirritation har tendens til at opstå. Dette vil ofte være på hudområder, hvor varme, fugt og gnidninger er til stede. I praksis er det ofte et eller flere af følgende:

  • Mellem ballerne
  • På inderlårene
  • Under brysterne
  • I knæhaserne
  • I armhulerne
  • På maven eller i hudfolder på/under maven
  • Mellem tæerne
  • I hudfolder i skridtet

Hertil kommer, at visse materialer (tekstiler) kan give anledning til hudirritation. Dette gælder f.eks. tøj, der strammer, men også visse tekstiltyper som f.eks. kunststof, uld o.lign. samt nogle former for sportstøj og arbejdstøj.

Australian Bodycare Rescue Cream påsmøres 1 – 2 gange i døgnet på de irriterede hudområder. Husk altid at sørge for, at huden er ren og tør inden anvendelse.

Cremen er velegnet ved børneeksem – husk blot på at cremen ikke må anvendes på hudområder, hvor der er sår, rifter eller andre former for direkte åbninger i huden.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here