Home Produktanmeldelser Helosan Fodsalve

Helosan Fodsalve

0
Helosan Fodsalve

Helosan Fodsalve

6.3

Effektivitet


6.0/10

Tid før resultat


6.0/10

Fugtbevaring


7.0/10

Pris


6.0/10


Produktbeskrivelse

Fordi vi i dagligt indespærrer fødderne i fodtøj, ændres hudens naturlige fugtbalance, så huden på fødderne bliver tør og irritabel. Dette kan resultere i, at der opstår små revner og sprækker i fødderne, som gør det nemmere for bakterier at trives. I nogle tilfælde kan dette føre til infektioner.

Herudover kan det daglige brug af fodtøj medføre dannelse af hård hud, hvilket også kan føre til en række problemer på fødderne.

I begge ovennævnte tilfælde kan Helosan Fodsalve være nyttig, fordi den er baseret på de  samme gavnlige ingredienser som Helosan Original Salve, og derfor er særligt velgenet til hud, der er tør og/eller sart hud med tendens til at revne eller sprække. Herudover indeholder den et stof kaldet karbamid, der virker blødgørende og fugtighedsbevarende. hvis fodsalven anvendes dagligt, kan dette stof bidrage til opløsningen af de døde hudceller, der er en vigtig del af problemet ved hård hud.

Fodsalven er desuden tilsat mælkesyre, hvilket sænker salvens pH-værdi. Dette har betydning for lugten af fodsved, fordi en lav pH-værdi har en hæmmende virkning på de mikroorganismer, der producerer smørsyre. Mælkesyre hæmmer også de svampesporer, der forårsager fodsvamp og reducerer dermed risikoen for denne type svamp.

 

Anvendelse

Helosan Fodsalve kan anvendes:

  • efter fodbad
  • til daglige pleje (efter vask af fødderne)
  • Om natten (her bør man anvende en tynd bomuldssok afht. til sengetøjet)

På denne måde forebygger man følgende:

  • Tør hud
  • Hård hud
  • Generne ved fodsved

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here