Home Produktanmeldelser Kraes Babybad med havre & kokos

Kraes Babybad med havre & kokos

2
Kraes Babybad med havre & kokos

Kraes Babybad med havre & kokos

0.00

8.2

Effektivitet


9.2/10

Tid før resultat


8.6/10

Fugtbevaring


7.2/10

Pris


7.6/10


Produktbeskrivelse

Kraes Babybad med havre & kokos er et bad, der kan anvendes dagligt eller ugentligt. Det er udviklet til babyer med hudlidelser – herunder psoriasis, skoldkoppe, børneeksem og andre eksemformer – men også andre hudproblemer såsom nældefeber, solskoldning, bleudslæt m.fl. Det indeholder to aktive ingredienser:

  • Havre som har en normaliserende virkning på hudens pH-værdi og desuden er med til at opretholde hudens beskyttende barriere. Havre indeholder desuden saponiner, som renser huden uden at den udtørres.
  • Kokosmælk som både renser huden og tilfører den fugt.

Kraes Babybad med havre & kokos er 100% fri unødig kemi, hvilket gør den velegnet til babyer – og især babyer med sart hud eller hudproblemer.

 

Anvendelse

Tilsæt 2 – 3 skefulde (med den medfølgende ske) i babybadet under rindende vand. Hvis der dannes klumper, kan disse opløses med fingrene. Lad babyen bade i 15 – 20 minutter. Efterskylning er ikke nødvendigt, da Kraes Babybad indeholder hudbeskyttende ingredienser. Tør babyen med et håndklæde.

2 COMMENTS

  1. Effektivitet

    9.5

    Tid før resultat

    9

    Fugtbevaring

    8

    Pris

    8

    Er der nogen der ved om de anmeldelser som forhandleren har inde på sin side her: babykraes.dk/anmeldelser/ er ægte, eller om det kan være nogen de selv har lavet? Man bliver altid lidt mistænksom, når anmeldelser er placeret inde på deres egen side 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here