Home Produktanmeldelser Kimovi Creme

Kimovi Creme

0
Kimovi Creme

Kimovi Creme

7

Effektivitet


7.0/10

Tid før resultat


7.0/10

Skånsomhed


9.0/10

Pris


5.0/10


Produktbeskrivelse

Kimovi Creme er en mild, lindrende, fugtgivende og plejende creme, der er særligt velegnet til tør, irriteret og sart hud. Cremen trænger ned i huden, hvor den tilfører fugt og har blødgørende virkning. Cremen er optimalt til tør, irriteret, sart, solskadet, rødmende og beskadiget hud. Den er velegnet til børn – også børn med børneeksem.

Cremen indeholder ingen former for parfume, parabener eller farvestoffer.

 

Indhold

Kimovi Creme har et fedtindhold på 32%, og er baseret på glycerin, sheabutter og Kigelia Africana. Sidstnævnte er træ fra Afrika, der er kendt for sine gavnlige egenskaber i forhold til huden.

En tube Kimovi Creme indholder 150 ml.

 

Hvad bruges cremen til?

Kimovi Creme anvendes primært til følgende hudtyper:

  • Følsom/sensitiv hud
  • Tør og/eller irriteret hud
  • Skoldet hud
  • Røde barnenumser (bleeksem)
  • Tørre hænder
  • Nybarberet hud

Cremen kan desuden anvendes supplerende ved medicinsk behandling af hudproblemer.

Kimovi Creme er ikke fremstillet specifikt til behandling af børneeksem, men fordi mange patienter har haft gode erfaringer med cremen, er den et forsøg værd.

 

Anvendelse

Kimovi Creme bruges i ansigtet og på kroppen flere gange dagligt alt efter individuelt behov.

 

Kombination med andre produkter

Hvis du har tør og irriteret hud, kan det anbefales at anvende Kimovi Creme om dagen og Kimovi Gel om natten. Cremen trænger ind i huden, hvor dens indhold af fedt er gavnligt, mens den fedtfri gel lægger sig som en barriere på huden, hvor den er aktiv, indtil den afvaskes.

Hvis du har områder med tynd hud, kan disse dækkes med Kimovi Silikone Plaster, som yderligere virker lindrende på kløen.

 

Ingredienser

Aqua, Ethylhexal Stearate, Butyrospermum Parkii Butter (Sheabutter), Glycerin, Kigelia Africana Fruit Extract, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dicaprylyl Carbonate, Cera Alba, Alcohol, PEG-75 Stearate, Allantoin, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Lauryl Glucoside, Ceteth-20, Steareth-20, Polyglyceryl-2 Dipolyhydoxystearate, Sodium Gluconate, Citric Acid, Phenoxythanol.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here